BluePower d.o.o. ovlašteni je distributor tvrtke Société Internationale des Moteurs Baudouin za Republiku Hrvatsku

Kao rezultat povećane potražnje ribarskih brodova te kruzera za pouzdanim, robusnim te kvalitetnim motorima, 2020. godine osnovana je tvrtka BluePower kao glavni distributer Baudouin brodskih porivnih motora i generatora, ali i PowerKit industrijskog programa u Hrvatskoj.

Unatoč pandemiji koja je nastala odmah nakon nastanka tvrtke, tvrtka Bluepower d.o.o. opstaje kao mlada tvrtka s velikim potencijalom te unazad zadnje dvije godine aktivno sudjeluje u novogradnjama te rekonstrukcijama ribarskih brodova te putničkih brodova, bilo za jednodnevne ili višednevne izlete.

Proizvođači

Osim što je glavni distributor za Baudouin-ov brodski program, tvrtka BluePower distributira i proizvode slijedećih proizvođača:

  • Duramax Marine – klizni gumeni ležaji, brtvenice osovine, rashladni sustavi
  • Centek – suhi i mokri ispušni sustavi za brodske porivne motore i generatore
  • PSS – brtvenice osovine

Servisna služba uvijek vam je raspoloživa, za svaku vrstu interakcije na zahtijev kupca

Servis

+385 21 668 644

Djelovi

+385 21 668 646

Djelatnosti Bluepower tvrtke

Djelatnosti Bluepower tvrtke

Uz standardni prodajni program i servis, tvrtka se također bavi i ugradnjom brodskih motora i reduktora, kompletnim opremanjem brodova i rekonstrukcijom postojećih instalacija, izradom generatora brodske i kopnene izvedbe, izradom automatike upravljanja za motore i generatore, te izradom projektne i tehničke dokumentacije.

Sjedište tvrtke je u industrijskoj zoni Krč u Dugopolju gdje se nalaze uredski prostori, servisna radionica i centralno skladište.